Bliv medlem af Demenskonsulenten.dk

Er du pårørende til en nær med demens og

Har du brug for at vide mere om demens?
Har du brug for know-how og redskaber til din hverdag med demens?
Har du brug for én du kan søge støtte og vejledning hos om demens?
Så er et medlemsskab noget for dig.

Det får du som medlem

〉Din personlige online demenskonsulent.

Du kan bruge mig som en vidensportal og støtte i din hverdag. Jeg kan tolke §§’erne i loven, hjælpe med fremtidsfuldmagt, værgemål, magtanvendelse og ikke mindst UTH(utilsigtede hændelse).

Du vil  få adgang til en generel viden om livet med demens, og til viden om andre pårørendes oplevede problemstillinger i min videns-portal. Hvor jeg formidler kompleks teori i et forståeligt hverdagssprog, både som video og artikler. Videoer udgivet efter 1. august 2022 vil være tekstet. 

〉Mental pleje og omsorg 

Du skal kunne hjælpe dig selv, før du kan hjælpe en nær med demens. Mental pleje og omsorg er langt mere end blot en sætning som ”pas på dig selv”. Du får adgang til metoder der kan styrke din mentale pleje og omsorg.

Du vil komme til at opleve, du er en Særlig VIgtig Pårørende, og du er hverdagens superhelt.

Demenskonsulenten.dk har åbent når det passer dig.

 

Rådgivning, vejledning, støtte og tryghed til dig og din familie

Måske du er blandt dem, der oplever at omgangskredsen mindskes eller falder fra?

Selvom der tales meget om demens, så er demens stadig præget af stigmatisering og berøringsangst. Demens påvirker familielivet, parforholdet, arbejdslivet og dit sociale liv. Før du kan tage hånd om det, må og skal du tage hånd om dig. Du kan lære at mestre og støtte dig og din nære på nye måder af mig.

Tidligt i sygdomsforløbet påvirkes dit sociale liv, din nære får vanskeligere ved selvstændigt at deltage i aktiviteter og har brug for din støtte. Du kan derfor opleve mindre lyst og overskud til at deltage i selskabelige aktiviteter eller invitere gæster hjem.

”Badminton har været samlingspunktet gennem de sidste 30 år, som unge flyttede vi hertil og vi fandt sammen med andre tilflyttere til badminton. Mange timer er brugt i et festligt lag, vi har grint, danset og grædt sammen. Vi var som en stor familie, hvor vi mødte hinanden i medgang og modgang.
Altså lige indtil den dag hvor demens blev en del af vores liv. Den dag sluttede familien Badminton, og ensomheden flyttede ind.”

Citat fra samtale med Hanne

Bliv medlem af Demenskonsulenten.dk