Foredrag og Events

Her kan du læse mere om de Demens-events Tina er med til at arrangere, om de events Tina inviteres til at deltage i, og om muligheden for at få Tina ud og afholde foredrag.

Her kan du møde Demenskonsulenten:

2024

6. marts Aktivitetshuset Gilleleje


Hvad andre siger

demens foredrag

Hjernen, tidslommer og demens

Du inviteres med ind i vores krøllede hjerne, her får du et indblik i hvordan hjernens receptionist sørger for, at både sanserne, direktøren og lagermanden i hukommelsen, udfører deres opgaver. Og du vil opleve hvordan receptionisten får udfordringer, når demens bliver en del af hverdagen.

Tina taler om hverdagen, hvor demens viser sig i glimt, og sammen bliver vi klogere på hvordan humørsvingninger og hjernetræthed kan mindskes på en måde, som øger trygheden i jeres hverdag. 

Når Tina taler om at gøre det trygt at glemme, er det både dig og dine nære med demens hun omfavner.

Praktisk info:

Book og pris: Kontakt@demenskonsulten.dk

 

Ønsker du at afholde en workshop, temadag eller foredrag, klikker du på knappen og skriver til mig.

demens foredrag
demens

Foredrag 

Med over 20 års erfaring inden for ældreområdet og demens, er Tina Jenny Kjeldsen en person, som virkelig brænder for at skabe en forståelse for, at livet er værd at leve, også med demens.
Der er altid hjælp at hente.

Tinas formidling er jordnær og underholdende. Den er inspirerende, opløftende, tankevækkende og efterlader deltagerne opløftede og afklarede.

Hendes foredrag vil altid tage udgangspunkt i de deltagere, der er til stede. Det vil være jordnært og let forståeligt. Med humor og underholdning, formidler Tina teorier og metoder om demens, der skal inspirere deltagerne til eget brug. Foredragene er både for private og for professionelle.

Tina er kendt for at være praksisnær, og med et udgangspunkt der siger ”der findes ingen tabuer”, er hun ikke bange for at gå tæt på og tale med om det, der kan være svært. Hun siger tingene uden at pakke dem ind, og gør det på en måde, så du og dine kommer til at føle jer i trygge hænder.

Tina udbyder derfor flere forskellige foredrag, som alle har det til fælles, at de tager afsæt i det virkelige liv, i deltagernes input, og i de oplevelser hun har haft gennem sin karriere, og gennem hendes arbejde med pårørende.

Et foredrag med Tina Jenny Kjeldsen vil give dig:

  • Afsæt i det virkelige liv
  • En formidling der er jordnær og til at forstå
  • En værktøjskasse fyldt med redskaber
  • Mental styrkelse 

Nyhedsbrev

Får du stillet de rigtig spørgsmål til din demenskonsulent - og får du den rigtige hjælp?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få min tjekliste over ting, du skal bruge din demenskonsulent til + en lille bonus ❤️