For institutioner

Begejstring er et ord der er gennemgående i min tilgang til mennesker med demens og deres pårørende, ledelse og undervisning. Jeg begejstres af menneskers liv, hvor den personlige Danmarkshistorie har større betydning end vi kan forestille os. Når demenssygdommen tager fat, så står tiden stille og fører tilbage til tiden der engang var, før demenssygdommen.

”Jeg har hjulpet Harry med at holde tre damer i kørestol op med en stok, forestillende tiden gik i stå og gik tilbage til 1944. Harry var tilbage under krigen, hvor han som gårdmand skjulte våben for modstandsbevægelsen. Harry forsvarede sin ejendom mod damerne, og jeg hjalp ham. Jeg gik ind i Harrys Danmarkshistorie, og guidede ham tilbage til nuet. ”

Rådgivning og hjælp

Når hverdagens opgaver ikke giver mening, opstår der en kompleksitet, hvor fagprofessionelle går i stå, og mennesker med demens og deres pårørende mødes med frustration, afmagt og måske endda ligegyldighed. Det er i disse situationer, at mennesker med demens og deres pårørende ses som en opgave, i stedet for mennesker.

Min tilgang er med øje for det narrative perspektiv, kommunikation og meningsfuldhed for mennesker. Jeg bringer samklang mellem den faglige verden og den unikke personlige verden.

Jeg kan blandt andet tilbyde; Kurser, foredrag, workshop, rådgivning, tværfaglig supervision, aktionslæring og ledelsescoaching.

I samarbejde med din virksomhed, designes kurser og workshop i en proces med før, under og efter. Der vil være forberedelse, læring, transfer og forankringsstrategi tænkt ind, så I får det optimale ud af vores samarbejde.

Nyhedsbrev

Får du stillet de rigtig spørgsmål til din demenskonsulent - og får du den rigtige hjælp?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få min tjekliste over ting, du skal bruge din demenskonsulent til + en lille bonus ❤️